Door het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies, die toestaan om u informatie en diensten voor te stellen, aangepast aan uw interesses. Lees ook ons privacy- en cookiebeleid.

  • JE NIEUWBOUWWONING OP MAAT

    JE NIEUWBOUWWONING OP MAAT

    Binnen budget. Volgens je eigen stijl. Volgens je eigen indeling. Als ervaren aannemer bouwt BCA beter. Ja, ook voor jouw nieuwbouwwoning.

  • Home
  • residentiële woningbouw

Begeleiding van steen tot huis

Met een professionele en betrokken aanpak gidsen we je door het hele bouwproces. Van het eerste ontwerp tot en met de overhandiging van de sleutels. In nauw overleg met je architect en BCA-bouwadviseur volg je de bouwfase van dichtbij op de voet. Ook van de administratieve rompslomp lig je niet wakker. Die nemen we graag voor onze rekening.

Onze troeven

Vrijheid in afwerking

Vrijheid in architectuur

Persoonlijke begeleiding

Bouwen volgens en binnen je budget

Geregistreerd aannemer = extra zekerheid en fiscale premies

Bouwen op maat van je wensen

Elk project is honderd procent maatwerk. Je krijgt een woning die volledig aansluit bij je wensen en verwachtingen. Klassiek, modern of minimalistisch: dat kies je zelf. Je krijgt volledig carte blanche> in de keuze van bouwstijl, materialen, inrichting en energiezuingiheid. Sowieso houden bij het ontwerp rekening met je budget. Zo krijg je een woning waar je je helemaal thuis voelt.

Bouwen zoals je het wil

Bouwen op je eigen bouwgrond, of op onze bouwgronden in West- en Oost-Vlaanderen: alles kan. Als geregistreerd aannemer bieden we je zekerheid. Zowel voor het ontwerp, de bouw, de oplevering als de garantie.

Vraag je gratis offerte >>

GRATIS INSPIRATIE

Op zoek naar leuke ideeën of wil je meer weten over BCA? Geef ons een seintje. Ons bouw- en inspiratiemagazine komt jouw richting uit. Helemaal gratis. Dat is graag gedaan.  

  

 

Laat hier uw adresgegevens na en ontvang uw gratis bouw-en inspiratiegids in de bus: