Door het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies, die toestaan om u informatie en diensten voor te stellen, aangepast aan uw interesses. Lees ook ons privacy- en cookiebeleid.

  • ERVAREN PARTNER IN PROJECTONTWIKKELING

    ERVAREN PARTNER IN PROJECTONTWIKKELING

    Eigen bouwgrond verkavelen of een nieuw project ontwikkelen? Als professionele partner en projectontwikkelaar halen we het maximum uit je plannen en gronden. Met grondig advies en complete ontwikkeling. Uiteraard.

    Contacteer ons >>

  • Home
  • Projectontwikkeling

Projectontwikkeling met maximaal rendement

Een nieuw bouwproject of verkaveling op je vrije bouwgrond, afbraakpand of braakliggende terreinen? Kies voor een vlotte realisatie. Als ervaren ontwikkelaar nemen we alle bouwaspecten voor onze rekening: de indeling van de gronden in verschillende bouwloten, het uitwerken van de bouwplannen en de aanleg van de nodige infrastructuur. Daarnaast voeren we een volledig marktonderzoek naar de verkoopbaarheid. Zo ben je altijd zeker van een winstgevend resultaat.

Vlotte verkoop

Geniet van optimaal advies en een maximaal rendement. Met onze jarenlange expertise helpen we je voor een vlotte verkoop van je verkaveling of bouwproject. Ook de administratieve en juridische kant van de zaak nemen we op ons. Dat is graag gedaan.

Onze troeven

Indeling van loten en bouwprojecten

Aanleg wegenis en nutsvoorzieningen

Administratieve en juridische assistentie

Deskundige commerciële ondersteuning

Grondig onderzoek voor maximaal rendement

Een project in gedachten? contacteer ons >>

GRATIS INSPIRATIE

Op zoek naar leuke ideeën of wil je meer weten over BCA? Geef ons een seintje. Ons bouw- en inspiratiemagazine komt jouw richting uit. Helemaal gratis. Dat is graag gedaan.  

  

 

Laat hier uw adresgegevens na en ontvang uw gratis bouw-en inspiratiegids in de bus: