Door het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies, die toestaan om u informatie en diensten voor te stellen, aangepast aan uw interesses. Lees ook ons privacy- en cookiebeleid.

  • NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN

    NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN

    Geniet van je appartement op een rustgevende plek. Onze betaalbare nieuwbouwappartementen zijn tot in de kleinste details afgewerkt met hoogstaande materialen. Ook als investering is een nieuwbouwappartement een slimme zet.

    Bekijk het volledige aanbod >>

  • Home
  • nieuwbouwappartementen

Zorgeloos wonen

Een appartement dat in het centrum van een stad ligt? Of liever zorgeloos genieten aan zee? Onze stijlvolle nieuwbouwappartementen hebben voor ieder wat wils. Alle flats zijn luxueus, gelegen op unieke locaties, en zeer aantrekkelijk geprijsd. Bovendien beschikt het gros van de appartementen over een zuidelijk gericht terras. Ideaal als je houdt van een lekker aperitief. En wie houdt daar niet van?

Rendabele investering

Een nieuwbouwappartement is een uitstekende investering. Het biedt je de nodige zekerheid op lange termijn. Beslis je je appartement te verhuren? Dan geniet je van constante huurinkomsten. Bovendien zijn de huurprijzen jaarlijks te investeren. De vraag naar betaalbare appartementen stijgt elke dag.

Jouw appartement met onze troeven

Unieke locatie

Zuidelijk gericht terras

Rendabele investering

Hoogstaande materialen

Hedendaagse architectuur

Bekijk het volledige aanbod >>

Tags: Investeringsvastgoed, Nieuwbouwappartement

GRATIS INSPIRATIE

Op zoek naar leuke ideeën of wil je meer weten over BCA? Geef ons een seintje. Ons bouw- en inspiratiemagazine komt jouw richting uit. Helemaal gratis. Dat is graag gedaan.  

  

 

Laat hier uw adresgegevens na en ontvang uw gratis bouw-en inspiratiegids in de bus: