Door het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies, die toestaan om u informatie en diensten voor te stellen, aangepast aan uw interesses. Lees ook ons privacy- en cookiebeleid.

 • De vier bouwprincipes van BCA

  De vier bouwprincipes van BCA

  Met 40 jaar ervaring in de woningbouw,
  biedt BCA u de combinatie van maatwerk,
  kwaliteit en een eigen ervaren, vakkundig bouwteam.
 • Home
 • De 4 bouwprincipes van BCA

4 bouwprincipes 

Van sleutel-op-de-deur tot volledig bouwen op jouw maat. Met onze 4 handige bouwprincipes kies je zelf de formule die het best past bij jou en je budget.

 

 

 • À la carte bouwen

  À la carte bouwen

  Geniet van carte blanche en maak je woondroom waar. Het is simpel: met à la carte start je met een onbeschreven blad. Dat kan zowel met bouwgrond van BCA of op eigen grond. Samen met je adviseur en architect start je jouw project met een eerste pennentrek om te eindigen in een woning die perfect aansluit bij je stijl en voorkeuren. In samenspraak maak je je diepste woon- en leefverlangens waar. Van begin tot eind staat jouw droom centraal. Dit is wonen en bouwen zoals je zelf wil.

  Architectuur op maat

  Volledige vrijheid in afwerking

  Instapklare nieuwbouwwoning

 • Surplus Bouwen

  Surplus Bouwen

  Met Surplus kruid je het interieur van je nieuwbouwwoning helemaal naar smaak en wens. Zacht, pittig of zuiver? Kies zelf alle mogelijke ingrediënten die van je nieuwe huis een echte thuis maken. Daarbij gaan we geen mogelijkheid uit de weg. Er is maar één voorwaarde: leef je volledig uit en leg persoonlijkheid in elk detail.

  Interieur op je maat

  Volledige vrijheid in afwerking

  Instapklare nieuwbouwwoning

 • Bouwen in 1-2-3

  Bouwen in 1-2-3

  Hou je budget onder controle en geef een persoonlijke touch aan je nieuwe woning. Met het 1-2-3-principe bepaal je zelf de sfeer in huis. Eerst spring je binnen in BCA-showroom. De tweede halte is de keukenpartner. Eindigen doe je bij de sanitairspecialist. Je ziet het: makkelijk en snel naar jouw droomhuis. Zo simpel kan bouwen zijn.

  Vast budget

  Instapklare nieuwbouwwoning

  Vrije keuze in keuken, sanitair en afwerking

 • Kant-en-klaar bouwen

  Kant-en-klaar bouwen

  Geen tijd of zin om moeilijke bouwkeuzes te maken? Het kant-en-klaar-principe van BCA biedt de oplossing. BCA zorgt voor een instapklare woning, volledig afgewerkt met degelijke materialen en volgens de meest recente normen. Ideaal voor snelle beslissers en investeerders. Kant-en-klaar is de snelste weg naar een nieuwbouwwoning. Sleutel-op-de-deur: welkom thuis.

  Instapklare nieuwbouwwoning

  Betaalbare en kwalitatieve materialen

  Ideaal als investering of als snelle beslisser

  Ontdek gelijkaardige projecten

GRATIS INSPIRATIE

Op zoek naar leuke ideeën of wil je meer weten over BCA? Geef ons een seintje. Ons bouw- en inspiratiemagazine komt jouw richting uit. Helemaal gratis. Dat is graag gedaan.  

  

 

Laat hier uw adresgegevens na en ontvang uw gratis bouw-en inspiratiegids in de bus: