Appartementen

BCA ontwikkelt naast woningen ook sterk gepersonaliseerde appartementen;  Op zorgvuldig geselecteerde liggingen wordt na een grondige marktanalyse de grootte en het type van appartementen bepaald. Vanuit een hedendaagse architectuur, perfect geïntegreerd in de omgeving, bouwen we een duurzaam en kwalitatief project.

Eigen projecten rechtstreeks van aannemer

BCA is dankzij haar lange expertise een vaste waarde in de bouwwereld. De realisatie en coördinatie gebeurt volledig in eigen beheer.  Zo heeft u de zekerheid dat de complexe regelgeving, normering en technische complexiteit optimaal op elkaar afgestemd zijn.  Werfopvolging, tijdige oplevering en 10-jarige aansprakelijkheid onder één dak is de beste én zorgeloze garantie voor uw appartement. U koopt rechtstreeks van de aannemer, er zijn geen tussenpersonen.

 

U als investeerder.

Een vastgoedbelegging is en blijft dé zekere en tastbare investering in deze woelige tijden.  De vraag naar kwalitatieve, duurzame en betaalbare woonentiteiten stijgt nog altijd.  Een nieuwbouwappartement op een goede ligging heeft een gegarandeerd bewezen rendement.  Onze traditionele bouwwijze en de hoogwaardige afwerking maken van uw belegging een zorgeloze investering met een gegarandeerde intrinsieke meerwaarde.