WELKOM IN DE EIKEN

__________________

Het project

De Eiken is een toonbeeld van moderne, strakke architectuur. Aan de straatkant geniet je van een gemakkelijke toegang tot je woning. Aan de achterzijde profiteer je van een ruime bewonersparking: ideaal om boodschappen snel in en uit te laden, of om het tuinafval te verwijderen. Ook je kinderen leven zich helemaal uit. Er is een grote groenzone en een speeltuin om uren te ravotten. Extra parkeerplaatsen in de buurt zorgen ervoor dat je op elk moment familie en vrienden kan uitnodigen voor een gezellig onderonsje.

De Ligging

De rustige ligging is een belangrijke troef van De Eiken. Het nieuwe woongebied bereik je via de Broeders Van Liefdestraat en is omgeven door de Zandstraat, Burggravenstraat en de Zuidmoerstraat. De Eiken ligt op wandelafstand van de markt, leuke winkels en scholen. Met het station vlakbij ben je altijd mobiel.

Instapklare woningen

De sleutel omdraaien, binnenstappen en het licht aansteken: welkom in je nieuwe thuis. Zo eenvoudig kan een huizenjacht zijn. Dankzij het kant-en-klaar-principe van BCA stap je meteen binnen in je volledig afgewerkte woning. Inclusief de materialen en inrichting die je zelf koos.  

De afwerking van de woningen is hoogstaand. Dat merk je aan alle details. Zo geniet je bij de oplevering van een instapklare en energiezuinige woning voor het hele gezin. Dankzij duurzame materialen is een laag energieverbruik verzekerd. Alle woningen hebbeneen E-peil van ≤ 50, wat een extra voordeel voor je energiekosten oplevert. 

Aftellen naar 2018

Momenteel zijn de infrastructuurwerken volop aan de gang. Nog even wachten en de nutsvoorzieningen worden aangesloten. In 2018 wordt de eerste steen gelegd. Het aftellen is begonnen.

Aantrekkelijke instapprijzen

Instapklare woningen zoals in De Eiken zijn ideaal voor snelle beslissers of investeerders. Met dank aan de aantrekkelijke prijzen en het zorgeloze bouwconcept. BCA volgt alles op voor jou. Een korte en krachtige “ja!” volstaat voor je nieuwe thuis.

Een slimme belegging

Investeren in De Eiken is een slimme belegging in vastgoed. De ligging en afwerking van de hoogstaande gezinswoningen bieden zekerheid en rendement op lange termijn. Bovendien geniet je na aankoop via je hypothecaire lening van heel wat fiscale voordelen. Zelf wonen of verhuren? Dat kies je zelf. Je adviseur bij BCA helpt je op weg.